CERSANIT vine cu idei mari pentru băi mici

CERSANIT este o marcă înregistrată a grupului polonez ROVESE CAPITAL GROUP. În Romania, are o prezență constantă din 2006, cu peste 30 colecții de obiecte sanitare, mobilier și căzi de baie și peste 60 de colecții de plăci ceramice. În 2012, marca Cersanit a fost premiată în Polonia, cu distincția Superbrand, la categoria renovări și decorațiuni interioare. Vizitați www.cersanit.ro și descoperiți IDEI MARI PENTRU BĂI MICI.

Misiunea noastră este de a vă sprijini în procesul dificil de renovare şi amenajare a băii. În mod special băile mici sunt o provocare pentru noi, deoarece sunt dificil de amenajat; datorită produselor noastre, ele au şansa de a deveni prietenoase, funcţionale şi spaţioase.

În portofoliul nostru puteţi găsi tot ceea ce este necesar pentru a aranja o baie mică într-un stil modern: de la plăci ceramice cu design clasic si modern, până la ceramică sanitară cu dimensiuni diverse, lavoare, căzi de baie, cabine și cădițe de duş, seturi încorporate, mobilier pentru baie.

CERSANIT a investit constant în dezvoltarea de colecţii noi şi inovaţii - de aceea, am fost prima marcă din Polonia care a introdus dulapurile pentru lavoar, încă din anii 1990. Astăzi, în oferta noastră puteţi găsi produse care, ca rezultat al utilizării unor tehnologii moderne, reacţionează la nevoile specifice ale consumatorilor şi se dovedesc a fi ideale în spaţiile mici din baie, asigurând confort şi siguranţă de utilizare.

Cel mai bun exemplu vine de la două colecţii complete lansate în ultimii ani: PURE SILVER PROTECT şi NANO, care au acelaşi beneficiu pentru: ceramică sanitară, mobilier şi căzi de baie. Mai multe informaţii despre tehnologiile diferite pot fi găsite în secţiunea "Idei mari". (IDEI MARI PENTRU BĂI MICI). CERSANIT a câştigat recunoaşterea şi încrederea consumatorilor, care este confirmată prin premii de specialitate: doi ani la rând a obţinut distincţia Superbrands (2012 şi 2013) şi premiul Premium Brands în Polonia.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA)
HOTARARE ADUNARE GENERALA EXTRAORDINARA DIN DATA DE 03.07.2014

Comentarii