Geberit oferă produse cu un design impecabil

Gama de pro duse Geberit este concepută atât pentru clădiri noi, cât şi pentru proiecte de renovare şi modernizare.

Odată instalate, multe dintre produsele Geberit sunt invizibile utilizatorului final, deoarece sunt încastrate. Mulţumită calităţii şi fiabilităţii, acestea îşi îndeplinesc funcţiile pentru decenii.

Geberit oferă produse cu un design impecabil, care oferă un nivel înalt de confort, precum modulul sanitar Geberit Monolith, vasul WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean, clapete de acţionare în combinaţii infinite de modele şi culori sau rigole pentru duşuri elegante fără cădiţă.

Designul bun este esenţa multelor consideraţii şi argumente de convingere. De aceea un produs bine conceput este esenţial pentru a convinge pe oricine. Modulele sanitare sunt un exemplu remarcabil în acest sens: cu forma lor unică de exprimare acestea comunică nu doar un grad mare de utilizare, ci şi cea mai avansată tehnologie.


Studii de design asupra "rezervorului viitorului"
Designul, obiectiv privind, îmbunătăţeşte un produs. Profesioniştii sanitari ştiu de mult timp acest lucru din propria experienţă, deoarece produsele Geberit nu doar arată impecabil şi bine gândite, ci aşa şi sunt. De aceea, o privire aruncată tehnologiei sanitare Geberit din spatele peretelui băii crează o impresie ordonată şi stabilă. Nu există nici un fel de compromis în detrimentul calităţii, funcţionalităţii sau sustenabilităţii. Exact aşa cum ar trebui să fie tehnologia de înaltă clasă din industria sanitară.


Un design calitativ crează încredere. Aceste este motivul pentru care Geberit are pretenţii deosebit de riguroase pentru designul produselor ce asigură interfaţa dintre tehnologia sanitară şi utilizator: clapete ed acţionare, baterii, scurgeri de duş şi altep produse similar. Acsetea sunt deseori singurii indicatori vizibili ai prezenţei Geberit în baie. De aceea este important ca distincţia acestora să fie evidenţiată fără a fi epatantă.

Comentarii