Beneficiați în fiecare zi de o gamă largă de produse GROHE

Baia a devenit un loc destinat relaxării, o zonă de refugiu personal.
În cazul în care primul pas dimineaţa este un duș rapid energizant sau seara,
o baie relaxantă, gama noastră largă de baterii pentru baie, de dușurişi accesorii vă ajută să vă amenajați baia după propriile dorințe.

Prin îmbinarea tehnologiilor noastre avansate cu design-ul rafinat distins cu premii, produsele GROHE vă oferă toate soluțiile necesare pentru a vă bucura de apă.

Gamele noastre de baterii sunt completate de un portofoliu extins de soluţii pentru sisteme de duș, accesorii de baie şi plăcuțe de acționare pentru sistemele sanitare – ceea ce vă permite o amenajarea armonioasă printr-o coordonare estetică a tuturor elementelor în întreaga baie.


Bateriile ce economisesc apaConsum Minim. Confort Maxim.


Bateriile GROHE EcoJoy™ certificate WELL.
Bateriile cu monocomandă cu tehnologia GROHE EcoJoy™ dispun de un aerator ce limitează debitul, diminuând consumul de apă fără a compromite confortul.
Rezultatul: o curgere voluminoasă a apei, al cărei debit nu depăşeşte niciodată 5,8 litri pe minut, şi în acelaşi timp, grijă faţă de mediu prin reducerea consumului.

Şi datorită includerii unui limitator de temperatură, care poate fi ajustat pentru a satisface cerinţele dumneavoastră, puteţi reduce consumul de energie şi mai mult.
CE ESTE WELL - Certificarea pentru Eficienţa Apei?
WELL (Water Efficiency Label) reprezintă un sistem de clasificare a produselor,lansat de către Asociaţia Europeană a Producătorilor de Armături (EUnited Valves).Asemenea certificării Uniunii Europene pentru eficienţa energiei, etichetă care se găseşte deja pe majoritatea produselor de uz casnic, cum ar fi maşinile de spălat vase sau rufe, WELL a fost înfiinţat pentru a susţine folosirea în mod responsabil a apei şi pentru a furniza un sistem de evaluare uşor de înţeles de către consumatori şi profesionişti.

Pentru bateriile de lavoar cu monocomandă, criteriile de evaluare pentru certificarea WELL sunt:
• Debitul de apă
• Temperatura

Punctajul maxim pentru fiecare criteriu de evaluare este de 2 stele.
Bateriile de lavoar GROHE ce dispun de tehnologia GROHE EcoJoy™ au obţinut un maxim total de 4 stele în urma certificării.
Următoarele baterii GROHE EcoJoy™ au obținut calificativul A în cadrul programului de certificare WELL:


Europlus

Noul Concetto

Eurodisc Cosmopolitan

Eurostyle Cosmopolitan

Eurosmart Cosmopolitan

Allure E

Essence E

Eurosmart CEBateriile digitale ce utilizează eficient apaBateriile GROHE Ondus® Digital și GROHE F-digital utilizează cele mai noi interfețe digitale și tehnologii pentru a vă ajuta să economisiți apa. Opțiunile includ salvarea setărilor preferate pentru debitul și temperatura apei și închiderea automată la un interval anume a bateriei. De asemenea, este posibilă programarea unui flux intermitent de apă "stop / start" - nemaifiind nevoie de pornirea sau oprirea bateriei pentru periere.


Comentarii