Calitate maximă de la Kludi!

Cu multe idei bune şi produse noi Kludi este de mulţi ani unul dintre cei mai importanţi producători de baterii de baie, baterii de bucătărie şi duşuri. Identificarea timpurie a trendurilor şi transpunerea lor în produse mai isteţe şi mai bune, aceasta este filosofia noastră. Şi la un preţ accesibil.Bateriile Kludi îmbină un design tineresc, reconfortant cu o tehnică inovativă.
Pe lângă aceasta, Kludi se identifică cu înalta calitate  a serviciilor de livrare, profesionalism în after-sales şi durabilitate. Datorită siguranţei procedeelor, serviciile Kludi nu sunt doar sigure ci şi progresive, recunoscute şi demne de încredere. Kludi confirmă siguranţa şi încrederea prin întocmirea voluntară de controale externe periodice riguroase şi o monitorizare elaborată internă. Datorită dezvoltării unor produse practice şi de bază, Kludi s-a calificat în competiţia internaţională pentru tradiţie şi revenire la origini.


INOVATIE

Kludi a fost primul producător de baterii de bucătărie care a conceput această soluţie practică. Multi-racordul oferă posibilitatea de racordare suplimentară pentru maşina de spălat haine şi cea de spălat vase, fără alte ramificaţii complicate şi inutile ale instalaţiei de apă. Pentru mai multă siguranţă alimentarea cu apă se face printr-un ventil separat în interiorul bateriei.


CALITATE


O maximă generală!
Calitatea este rezultatul prelucrării atente a materialelor superioare - ecologic şi durabil! Calitatea produselor este inseparabil legată de calitatea companiei.
În fiecare zi, în toate cele şapte fabrici Kludi din lume, se poate vedea ce înseamnă cu adevărat calitatea materialelor, a tehnicii, a prelucrării, a montajului şi a grijii pentru mediul înconjurător. Politica comună ce vizează un nivel superior de calitate , atent monitorizat, se aplică în toate fabriciile Kludi, atât naţionale cât şi internaţionale.
Procesele de fabricaţie şi facilităţile moderne sunt în consecinţă o pratică comună. Investiţiile permanente întregesc ansamblul, atunci când vine vorba de a fi în pas cu tehnologia şi ecologia. Astfel se asigură procedee de fabricaţie economice, eficiente şi ecologice.
Pe scurt: calitate şi un plus de valoare încă de la început.


DESIGN


Un design bun înseamnă să oferi lucrurilor care au funcționalitate, o formă, astfel incât să vrei să le deții!
Design-ul, în sensul interpretat de Kludi, aparţine factorilor cheie pentru o dezvoltare strategică a firmei. El se preocupă primordial cu nevoile prezente şi viitoare ale oamenilor şi duce în cele din urmă la concepte convingătoare de produse şi sisteme.
Design-ul se compune în esenţă din trei criterii:
- În primul rând: se defineşte singur şi vorbeşte de la sine (Form follows Function).
- În al doilea rând: face viaţa utilizatorului mai uşoară, mai plăcută şi mai confortabilă.
- În al treilea rând: rămâne şi după ani literalmente de valoare, astfel încât utilizatorul se poate bucura de el vreme îndelungată.Grija pentru mediu este pentru Kludi mai mult decât o simplă promisiune - este o îndatorire. Prin metode de producţie ecologice precum şi prin utilizarea înţeleaptă a resurselor existente, Kludi îşi aduce aportul la o activitate economică ecologică. Un comerţ echitabil creează un viitor pentru toată lumea.
În 1997 s-a alăturat iniţiativei UE de audit ecologic, situânduse astfel printre pionierii din Germania. Un an mai târziu a urmat comutarea totală pe ambalaje ecologice, culori pentru inscripţionare şi lipici ecologice, dar şi materiale ecologice folosite la folia termocontractabilă. În procesele de producţie din zilele noastre, Kludi îşi dă silinţa pentru a proteja resursele mediului înconjurător şi pentru a reduce pe cât posibil utilizarea de materii prime. Se folosesc materiale care se pot reintroduce în ciclul materialelor reciclabile. Investiţiile majore în tehnologii moderne pentru galvanizare, instalaţii de apă reziduală, deşeuri şi reciclare întregesc procesele unui producător, şi nu ar trebui să aibă termen de comparaţie atunci când vine vorba de dezbateri în materie de durabilitate.


Blue Responsability


Avantaje viabile


Unul dintre obiectivele majore din ziua de astăzi este utilizarea responsabilă a resurselor de apă. Kludi este conştient de acest fapt şi s-a alăturat din acest motiv campaniei „Blue Responsibility". În acest context, producători de sanitare cu renume prezintă produse cu competenţe reale în domeniul soluţiilor sanitare trainice, care se pliază unei cereri de amenajare durabile.
Mai multe informaţii despre Blue Responsibility găsiţi aici.


Sistemul de clasificare pentru utilizarea apei WELL, Water Efficiency Label.


Randamentul energetic şi conservarea resurselor sunt criterii de calitate mondială şi astfel şi criterii importante la achiziţie. Datorită sistemului de clasificare WELL, Kludi oferă orientare semnificativă şi de încredere atât consumatorului final cât şi specialiştilor. Cu "WELL" sunt stabilite noi standarde de comparaţie internaţionale de către producătorii cu renume.

Comentarii